Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lugano leigazolását fontolgatja a Juventus

2011.07.27. 14:45 Unimuck

A Bianconeri első nemzetközi felkészülési mérkőzésén 2-1-es vereséget szenvedett a Sporting Lisbontól, s a találkozó után Antonio Conte egyből jelezte a klub vezetésének, bizony a védelem további erősítésre szorul. Így került képbe a Fenerbache 30 éves uruguay-i válogatott hátvédje, Diego Lugano.

Hiába érkezett a hátsó alakzat két szélére Stephan Lichtsteiner és Reto Ziegler, még a védelem közepére, Giorgio Chiellini mellé is szeretne egy rutinos védőt a nyár elején kinevezett tréner, hiszen mint arra a találkozó is rávilágított, bőven lenne még min javítani e téren. Kérdés, hogy a török kirakatcsapat mennyiért lenne hajlandó megválni egyik legnagyobb értékétől, aki nem mellesleg vasárnap a Copa America serlegét emelhette a magasba.

Lugano piaci értéke 13 millió € körül mozog.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus mercato lugano

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr73102603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása