Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Palermo tehetsége a Fulhamnél folytatja

2011.07.26. 08:45 Unimuck

A londoni klub hivatalosan is bejelentette, leigazolta a Palermo 19 éves tehetségét, Pajtim Kasamit. Az átigazolási összeget egyik fél sem fedte fel, a transzferről mindössze annyit tudni, hogy a svájci U21-es válogatott labdarúgó négy évre kötelezte el magát a Fulhamhez. Kasami Premier Leaguebe való igazolását a Craven Cottage új trénere, Martin Jol szorgalmazta.

"Pajtim egy fiatal, tehetséges középpályás, akiben ott a lehetőség, így mi nagyon izgatottak vagyunk, miután sikerült 4 évre megszereznünk őt. Egy sokoldalú labdarúgóról beszélünk, aki könnyen képes alkalmazkodni a különféle helyzetekhez és az sem elhanyagolható dolog, hogy tagja a svájci utánpótlás-válogatottnak is."

"Örülök, hogy sikerült két fiatal tehetséggel, Pajtim Kasamival és Marcel Gecovval megerősíteni a keretünket, hiszen ez hasznára válhat a klubnak rövid és hosszútávon egyaránt." - nyilatkozta Martin Jol.

A Fulham John Arne Riise után egy újabb Serie A-s játékossal erősítette meg a keretét. Kasami 2010 nyarán került a Palermohoz. A macedón származású svájci labdarúgó 14 alkalommal ölthette magára a szicíliai klub mezét.

Szólj hozzá!

Címkék: fulham palermo kasami

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr993097693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása