Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalossá vált igazolások: Vidal, Heinze, Suazo, Lazzari

2011.07.23. 14:00 Unimuck

A tegnapi nap folyamán több transzfer is révbe ért, ennek megfelelően Arturo Vidal a Juventushoz, Gabriel Heinze az AS Romahoz, David Suazo a Cagliarihoz, valamint Andrea Lazzari a Fiorentinahoz igazolt.

Vidal a Leverkusentől 10,5 millió € ellenében került a Bianconerihez, mely összeg további 2 millió €-val nőhet a chilei játékos és a torinói klub közös teljesítményéhez mérten. A 24 esztendős védekező-középpályás 5 évre kötelezte el magát a Juventushoz.

Heinze leigazolását már korábban is tényként lehetett kezelni, ám csak tegnap este vált hivatalossá. A 33 éves argentin balhátvéd ingyen érkezett a Farkasokhoz és 1 plusz 1 éves szerződést írt alá a Giallorossival.

Suazo visszatért egykori klubjához, a Cagliarihoz. A 31 éves csatár szintén 1 plusz 1 éves kontraktust írt alá a szardíniai együttessel. A hondurasi támadó ingyen igazolható volt.

Lazzarri, a Cagliari labdarúgója eközben a Fiorentinához igazolt. A 27 éves támadó játékjogának a felét vásárolta meg a firenzei klub. Az üzlettel kapcsolatos pénzügyi részleteket egyik fél sem hozta nyilvánosságra.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus roma fiorentina cagliari mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr763090918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása