Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Fascetti: Cassanonak a Fiorentinához kell igazolnia!

2011.07.23. 10:00 Unimuck

A Milan támadója, Antonio Cassano hiába nagyszerű labdarúgó, nem nélkülözhetetlen a Rossoneri kezdőjéből, amit az előző fél szezon is jól tükrözött. A 29 éves fenegyerek többnyire csereként kapott lehetőséget abban a támadószekcióban, amely olyan kiváló játékosokat foglal magába, mint Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho, Filippo Inzaghi, valamint Kevin-Prince Boateng. Mégis a Milan csatársora Cassanoval kerek és tökéletes, ám a sok padozás visszaüthet Antonio karrierjében, ezt első trénere, Eugenio Fascetti is nagyon jól tudja, így klubváltásra buzdítja egykori tanítványát.

"Az mondom neki, hagyja el a Milant és csatlakozzon a Fiorentinához. Ez az egyetlen módja, hogy továbbra is a válogatott tagja maradjon. Cesare Prandelli is többször figyelmeztette már, vagy rendszeresen játszik klubcsapatában vagy elfelejtheti az Azzurri mezét."

"Olvastam néhány, a Rossonerihez közelálló újságíró véleményét, akik szerint Cassano csak a hatodik helyet foglalja el a Milan támadószekciójának hierarchiájában, mögötte már csak a fiatal Alberto Paloschi található. Ez elfogadható? Nem, nem és nem."

"A Fiorentinanál újra összeállhatna a Cassano - Gilardino csatárpáros, mint anno az U21-es válogatottban. Nagyon jól megértenék és kiegészítenék egymást. Antonio kiszolgálná Gilat, amire szüksége is van, hogy újra 20 gólt lőjön a bajnokságban. Ők ketten Stevan Joveticcsel kiegészülve egy háromágú szigony lennének." - nyilatkozta a Bari ex-trénere.

A nyári igazolási időszakból még több, mint egy hónap hátra van, így bármi elképzelhető. Egy azonban biztos, ahogy Galliani már többször is hangoztatta, a Milan megszeretné tartani Cassanot, kérdés, hogy a játékos kockáztatná-e a 2012-es Európa-bajnokságon való részvételét.

Szólj hozzá!

Címkék: milan cassano

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr103090691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása