Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Felipe Melo: Elhagyom a Juventust!

2011.07.20. 10:00 Unimuck

A Bianconeri tegnap elutazott Amerikába, hogy megkezdje tengerentúli túráját, ám az utazó keretből többen kimaradtak, köztük Felipe Melo is, aki alátámasztotta a sajtó találgatását... bizony, távozik a Juventustól.

"Kaptam egy jó ajánlatot az egyik európai klubtól, ami nagy mértékben javítaná a fizetésemet. Még tisztázni kell a részleteket, de pár napon belül hivatalossá válhat a távozásom. Nem kerültem ki a Juventus keretéből. Egész egyszerűen az igazgatósággal egyetértettünk a távozásomról, figyelembe véve a fizetésem és a 2014-ig szóló szerződésemet." - erősítette meg a jövőjével kapcsolatos találgatásokat a brazil játékos. 

Felipe Melo nem szerepel az új tréner, Antonio Conte elképzeléseiben, sőt a védekező-középpályás mind a mai napig nem tudta igazán megszerettetni magát a torinói együttes szurkolóival, ezért kell távoznia a klubtól. A 27 éves labdarúgót nagy valószínűséggel egy szintén dél-amerikai játékos váltja a Juventusnál, ugyanis Marotta előrehaladott tárgyalásokat folytat a Leverkusen 24 éves chilei tehetségével, Arturo Vidallal.

Jelentések szerint Melo új klubja a Borissia Dortmund - Paris Saint-Germain - Galatasaray trióból kerülhet ki. 

4 komment

Címkék: juventus mercato felipe merlo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr273081478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.07.20. 13:08:43

Ez legalább olyan érthetetlen, mint tavaly Diego elengedése.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.07.20. 13:49:23

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: ki tudja mi az igazság vele kapcsolatban. Hogy az edző nem találta meg az igazi helyét, vagy ő vesztette el a fonalat valahol. Amúgy nem kicsit van ellentétben egymással, hogy Melo szerint nem került körön kívülre, csak a fizetés miatt megy el, míg az edző egyértelmű, hogy nem számol vele és ezért nem utazott.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2011.07.20. 13:50:15

...és ezért nem utazott az amerikai túrára. :)

lupetto 2011.07.21. 17:12:22

@Pietro87: mindenki mondja, ami neki jobb. egyébként én személy szerint jó játékosnak tartom, de a Juvétól mennie kell, mindenkinek jobb lesz. @Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Diego valóban érthetetlen volt
süti beállítások módosítása