Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Zamparini állítása szerint 45 milliót ajánlottak Pastore-ért, az argentin hamarosan klubot válthat

2011.07.19. 13:04 lupetto

 Tovább szövődik Javier Pastore titokzatos klubváltásának ügye, Zamparini legfrissebb nyilatkozata szerint legalábbis felgyorsulni látszanak az események. Bár személy szerint jómagam állítom, hogy a történések nagy része csak a Palermo elnökének perverz agyszüleménye, lássuk hogyan áll az újdonságok fényében a függöny mögött rejtőzködő misztikus kérők vs Pastore esete.

Mert hát fejlemény van, méghozzá nem is akármilyen. Ugyan neveket továbbra sem hallhattunk, maximum azokét, ahová a játékos biztosan nem igazol, most egy, a meg nem nevezett európai klubok közül (melynek vezetőjét kapaszkodjunk meg, állítása szerint jól ismeri főhősünk) feltárcsázta a Presidentét és 45 millió eurós álomösszeget suttogott az elnök úr fülébe. Zamparini azonban szigorú ember, szigorú erkölcsökkel, s tartva magát korábbi szavához közölte, nem enged az 50 misiből. Ámde amint az megvan, máris vihetik az argentint, mintha itt sem lett volna, s meglátása szerint ez már nem várathat sokat magára.

Azon a nyáron tehát, melyen Bojan Krkic 12, Djibril Cissé 6, a Serie A tavalyi legnagyobb durranása Alexis Sanchez játékjoga pedig 35 millió euró körül cserélhet gazdát, Maurizio Zamparini kevesli az ezidáig tehetségét még csak meg-meg villantgató reménységére tett misztikus 45 milliós ajánlatot, de egyben jelzi, közel a happy end.

Az üzenet tehát nem túl bonyolult; ha valaki lépni akar, itt az ideje, hogy cselekedjen.

Ne legyen igazam, de Pastore nagyon csalódott lesz egy ilyen nyár után, amikor szeptemberben újra kifut majd a Renzo Barbera gyepére, ha csak augusztus utolsó napjaira nem tér magához az elnök úr, s nem üt nyélbe mentve a menthetőt egy hús-vér üzletet. Vételárként valahol olyan 20-25 millió euró körül..

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény pastore mercato zamprini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr733079963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása