Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Bojan Krkic sorsa Sanchezétől függ, a spanyol a Barca edzőtáborában

2011.07.18. 08:33 lupetto

 Lassan bohózatba illővé válik, ahogyan Bojan Krkic sorsa alakul. A spanyol játékost már hetekkel ezelőtt nagy dirrel-durral beharangozta az olasz sajtó, valamint a spanyol is könnyes szemekkel napokig búcsúztatta, ehhez képest a játékos még mindig a Barcelona játékosa, s ahogyan a dolgok állnak, elképzelhető, hogy még az is marad.

Guardiola ugyanis kijelölte csapata keretét, mely a következő hetek edzőtáborában hivatott részt venni, s a listán, nem kis meglepetésre, Krkic neve is megtalálható.

Az ok egyszerű, amíg a BL-győztes nem szerzi meg Sanchezt, addig a spanyol sem mehet sehová. Márpedig a chilei transzfere a nyár egyik legkuszább szappanoperájává nőtte ki magát, amit kénytelen-kelletlen a Giallorossi is megszenved.

Update:

A Barcelona mai napon hivatalosan is megerősítette; felmentik Krkicet az edzőtábor látogatásának kötelezettsége alól, így a játékos napokon belül valóban megérkezhet a római együtteshez. Ezzel párhuzamosan Sanchez ügye is megoldódni látszik, már amennyiben hinni lehet a spanyol és olasz sajtó újabb és újabb témába vágó híreinek.

1 komment

Címkék: barcelona roma krkic udinese sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr283076053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsozsomessi · http://campionato.blog.hu/ 2011.07.18. 09:05:22

Megnéztem a jegyárakat a gálameccsre, gusztustalan, de megyünk:). Mikor vívjuk első EL-meccsünk?
süti beállítások módosítása