Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Távozik Lavezzi? Jöhet Pastore!

2011.07.07. 14:51 lupetto

 Nem esne különösebben kétségbe a Napoli Lavezzi távozása esetén, áll az olasz sportportálok nyitóoldalán, De Laurentiis ugyanis Javier Pastorével pótolná a City által megkörnyékezett támadót. Az angolok 30 millió euro körüli ajánlatot tettek a Napoli argentin támadójáért, mely összeg már a déliek Presidentéjének elvárásait is megközelíti, így nem kizárt a kedvenc Manchesterbe szerződése.

A Lavezzi-Hamsik-Cavani mágikus trió felbomlása miatti veszteséget viszont csak méltó helyettes megszerzésével lehetne orvosolni, melyre tökéletes megoldásnak tűnik Javier Pastore, aki a Palermo színeiben már bizonyította kivételes tehetségét. A Rosaneri elnökének elmondása alapján De Laurentiis érdeklődött is már játékosa iránt, s mintahogy Zamparini fogalmazott, a megfelelő ajánlat esetén nem látja különösebb akadályát az üzletnek.

Most már csak a Cityn a sor, hogy eldöntse kivel szándékozik pótolni a távozó Tevezt, de az a nyár eddigi történései alapján már most biztosnak tűnik, hogy az átigazolási szezon során vagy Pastore vagy Lavezzi búcsúzni fog az olasz bajnokságtól.

Szólj hozzá!

Címkék: palermo napoli pastore mercato lavezzi

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr483047381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása