Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Agüero-Day helyett.. néma csend a Juventusnál

2011.07.05. 14:28 lupetto

 Jó két hete már, hogy Sergio Agüero megszerzésének projektje mellett minden hír eltörpül a Juventus háza táján. A klubhoz közeli Tuttosport ontotta magából a győztesnek vélt stratégia részleteit, az események pedig magával ragadták az olasz sajtó egészét, Marotta hétfőre tervezett telefonos ajánlattétele és mai madridi útja állt a mercato történéseinek abszolút középpontjában.

Aztán a várva várt dátumokhoz közeledve egyre bizonytalanabbá vált a sajtó. Egymásnak abszolút ellentmondó cikkek jelentek meg és tűntek el a süllyesztőben mindössze órák leforgása alatt, majd a tegnapi nagy telefonbeszélgetésről már értékelhető hír sem érkezett. Ma pedig Marotta nemhogy Madridba nem repült, de még a sajtó képviselőit is nagy ívben kerülte el.

A történések hátterében nem más, mint a játékos áll, aki alaposan lehűtötte a juventínókat. A sajtó képviselői előtt nyilvánvalóvá tette, a Copa America szereplés végéig nem áll szándékában jövőjével foglalkozni, tudja hogy ügynökei keményen dolgoznak, de ő most csak a játékra szeretne koncentrálni.

Marotta mindehhez a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva annyit tett hozzá; útja mindössze azért maradt el, mert míg az Atletico által kért és az általa kínált összeg közötti különbség nem apad minimálisra, nincs értelme Madridba repülnie.

A fordulatokban gazdag folytatás garantáltnak tűnik.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aguero mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr333041689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása