Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Gilardino a közelgő EB miatt egyelőre maradna Olaszországban, aztán jöhet Anglia vagy Spanyolország

2011.07.04. 12:42 lupetto

 A Sky Sportnak nyilatkozott jövője kapcsán Alberto Gilardino, s a támadó elárulta, a közelgő EB miatt egyelőre Olaszországban képzeli el a folytatást. Az azonban, hogy jelenlegi klubja színeiben teszi mindezt egyáltalán nem biztos, mint mondta hosszú még az átigazolási szezon és nem akarja ígérgetéssel becsapni a firenzei szurkolókat.

"A következő év az EB éve, s ezért szeretnék Olaszországban maradni. 100 százalékig biztos-e, hogy a Fiorentinában folytatom? Nem akarom becsapni a szurkolókat, augusztus végéig, amíg a piac nyitva tart semmi sem biztos. Vannak dolgok, amikről még tárgyalnunk kell a klubbal, de remélem képesek leszünk megoldani ezeket, mert szívesen játszanék továbbra is Firenzében. Majd, ami a jövőt illeti, szívesen kipróbálnám magam Angliában vagy Spanyolországban."

Szólj hozzá!

Címkék: gilardino fiorentina mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr603037358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása