Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

D'Agostino nem kellett a Fiorentinának és nem kell az Udinesének sem

2011.07.04. 16:01 lupetto

 Nincs irigylésreméltó helyzetben Gaetano D'Agostino. A 29 éves játékos iránt tavaly még sorban álltak a klubok, végül kölcsönbe Firenzébe is költözött, ám egy gyengébbre sikerült Fiorentina évad az ő sorsát is megpecsételte. A violák nem éltek opciós jogukkal, így a fantasista kénytelen-kelletlen visszatért a Friuliba, ahol pedig a Zebrette képviselői közölték vele, jobb ha gyorsan új klubot talál magának, mert ők nem tartanak igényt szolgálatatira.

A játékos jelenleg szabadságát tölti és az előtte álló hét során dönt a folytatásról. Ajánlatai ugyan akadnak Olaszországból is, de nem zárja ki a külföldre szerződés lehetőségét sem, miközben, mint azt a La Gazzetta dello Sportnak elárulta, még mindig csalódott, amiért a firenzeiek hagyták távozni idény végén.

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina udinese dagostino mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr193038686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása