Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sabatini: Vucinic távozna Rómából, De Rossi nem eladó, a jövő hét során több igazolás is várható

2011.07.03. 16:00 lupetto

 Walter Sabatini a klub aktuális ügyeiről beszélt a sajtó képviselőinek, néhány felröppent pletykát is érintve. Szavaiból kiderült, mozgalmas napok előtt áll a Giallorossi.

 

 

Vucinic

A támadó megerősítette, távozni akar Rómából, a klub azonban nem szívesen adna túl rajta. Elviekben az út így megnyílhatna a Juventus előtt, ám a csatár ügynökei Londonban, a játékos 15 millió euróért cserébe a Tottenhamhez szerződhet.

Borriello

Bár a labdarúgó iránt a PSG is bejelentkezett, a támadó marad a Farkasoknál, Sabatini ugyanis kijelentette; a futballista nem eladó.

De Rossi

Daniele De Rossi a Roma játékosa és a jövőben is az marad. A klub nem szándékozik megválni tőle sem most, sem a későbbiekben, s 2012-ben lejáró szerződése sem okoz különösebb fennakadásokat.

Új igazolások

José Angel leigazolása már hétfőn hivatalossá válhat, míg Stekelenburg ügyében a jövő hét során Amszterdamba repül a Giallorossi sportigazgatója, aki szerint a holland válogatott megszerzése több, mint valószínü.

Doni

A hálóőr szinte biztosan Liverpoolban folytatja, megoldás született a korábban felmerült, üzletet akadályozó problémákra.

Mindeközben pedig a Daily Express mai számában megemlíti, az Arsenalból elvágyódó Nasri iránt nemcsak a Chelsea és a két manchesteri klub, hanem a Roma is érdeklődik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr713034821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása