Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Lichtsteiner első nyilatkozata Juventinóként

2011.07.02. 10:15 Unimuck

Tegnap hivatalossá vált a svájci jobbhátvéd Torinóba szerződése, amit természetesen nagy médiaérdeklődés övezett. Lichtsteiner elárulta, remek érzés számára, hogy honfitársával, Reto Zieglerrel futballozhat egy csapatban és reméli, a Juventus jövőre már kupagyőzelmet ünnepelhet.

"Nagy öröm a Juventusban játszani. A klubnak az előző idényben voltak problémái, de bízom benne az előttünk álló év jobban fog sikerülni. Remélem el tudjuk hódítani valamelyik kupát."

"Nagyszerű érzés, hogy Zieglerrel mostantól egy csapatban játszhatok, ahogyan azt már sok éve tesszük a svájci válogatottban is. Hét évvel ezelőtt a Grasshoppernél már játszottunk együtt, boldog vagyok, hogy most újra klubtársak lettünk."

"Ami engem illet, agresszív játékosnak tartom magam, ellentétben a hétköznapi viselkedésemmel." - mondta a Bianconeris korszaka első nyilatokzatában Lichtsteiner.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus lichtsteiner

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr843031012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása