Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Hivatalosan is véget ért a Sensi korszak az AS Romanál

2011.06.28. 19:36 Unimuck

Mai napon a fővárosi klubtól távozott Rosella Sensi, így hivatalosan is véget ért a Sensi korszak a Farkasoknál. Az AS Roma-t 1993 óta vezette a család, Franco Sensi 2008-as halála után lánya, Rosella vette át a klub irányítását, ám anyagi gondok miatt kénytelen volt túladni az egyesületen. A közös évekről az ex-elnök asszony nyilatkozott.

"Amikor átvettem a klub irányítását az volt az első gondolatom, hogy tovább vigyem az apám akaratát, miszerint a Roma nagy és eredményes klubé váljék. A jelentések szerint az új stadiont is édesapámról fogják elnevezni, miután ez egy nagy álma volt. Az egyesületnél egy innovatív projektet építettünk fel, és remélem mindezen kemény munka nem volt hiábavaló. Köszönöm a rajongóknak az elmúlt éveket, hiszen mindig közel álltak hozzám, és sok sikert kívánok az új tulajdonosnak." - nyilatkozta Rosella kisasszony.

A Sensi korszak alatt a Roma egy bajnoki címet és két-két Olasz Kupa, illetve Olasz Szuperkupa győzelmet ért el.

A klub új tulajdonosa az amerikai olasz, Thomas DiBenedetto üzletember, illetve a mögötte álló konzorcium személyében érkezett.

Szólj hozzá!

Címkék: roma

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr113022674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása