Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pastore: Nem dőlt még el, hogy hol folytatom

2011.06.27. 14:32 Unimuck

A Palermo csillagát, Javier Pastorét naponta hozzák összefüggésbe jobbnál jobb klubokkal, legutóbb épp a Barcelonával, ám a fiatal támadó nagyon is szeret Szicíliában játszani és nem tartja elképzelhetetlennek azt sem, hogy végül marad még egy újabb évet a Rosanerónál.

"Az ügynököm kapcsolatban áll jópár nagyobb klubbal és minden bizonnyal a számomra legjobb csapatot választjuk majd ki a végén, én azonban nagyon boldog vagyok Palermóban. Azt sem tartom kizártnak, hogy végül maradok. Meglátjuk hogyan alakul a jövőm." - nyilatkozta a 22 éves labdarúgó.

Pastore 2009 nyarán érkezett a Palermóhoz 5 millió € ellenében. A támadó olyan klubok érdeklődését utasította vissza, mint a Milan, a Chelsea, a Manchester United vagy mint éppen a Porto, ám ismerve az ifjú argentin tudatos karrierépítési elvét, ezen döntése nem volt meglepő. Az "El Flaco" becenévre hallgató labdarúgó két idény alatt közel 70 tétmérkőzésen lépett pályára a szicíliai klub színeiben és ez idő alatt csapata legfontosabb játékosává nőtte ki magát, továbbá 2010 óta a Seleccio rendszeres tagja.

Szólj hozzá!

Címkék: palermo pastore mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr823018847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása