Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Moratti: Gasperini jó edző, nem egy B terv

2011.06.27. 18:30 Unimuck

Miután az Internél sem vált be Leonardo, a klub elnöke, Massimo Moratti nyakába vette a fél világot és új trénert keresett csapatának, talán nem a remélt sikerrel. A legfőbb jelöltek, Fabio Capello és André Villas Boas több napos ostromlása után visszautasították a Nerazzurrit, majd a semmiből felbukkant a háromnegyed éve munkanélküli Gasperini, aki villámgyorsan jött, látott és győzött. A történtek ellenére Moratti állítja, tökéletesen elégedett a rutinos szakember érkeztével és semmiképpen se mondaná kényszerválasztásnak.

"Gasperini tudja mit csinál, ő egy nagyszerű edző. Az előző heti beszélgetésünk alkalmával remek benyomást keltett. Ő egy jó tréner, nem egy B terv. Elmagyarázta mit gondol az Interről és tisztán látszott, hogy ért a futballhoz. Meggyőződésem, hogy Gasperini remekül illeszkedik a klubhoz és újra sikeressé teszi a csapatot." - nyilatkozta az Inter presidentéje.

Az 53 éves szakember 9 esztendőn át irányította a Juventus ifi csapatát, majd a Crotone és a Genoa trénere volt. 2010. november 8-án menesztették a Grifonétól, azóta nem volt csapat Gasperininek.

Szólj hozzá!

Címkék: inter gasperini moratti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr493019126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása