Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Aguero: csak a Juve maradt

2011.06.27. 08:47 lupetto

 Sergio Aguero vagy a Juventus játékosa lesz, vagy marad az Atleticonál. Ez a spanyol, s erre alapozva az olasz lapok álláspontja is az argentin átigazolásának ügyében, s ezen továbblépve a Tuttosport már Kun megszerzésének forgatókönyvét is felvázolta.

A történet ugyanis továbbra sem egyszerű.

Az Atletico már jópár hete egyértelművé tette, nem áll útjába Aguero klubváltásának, de az, aki meg akarja szerezni a támadót, 45 millió eurót kell letegyen az asztalra, különben a csatár továbbra is a klubnál marad.

Beppe Marrotta szeretné a klub soraiban tudni a támadót, szüksége is lenne egy sztár igazolásra, de pokolian magasnak tartja a kért összeget. Így aztán a héten hátára veszi a világot, elzarándokol a spanyol fővárosba és megpróbálja a lehetetlen, 35 millióért megszerezni a labdarúgót. Ennél többet ugyanis nem adhat a játékosért. A döntés az Atletico kezében, vagy rábólint az olasz ajánlatára, vagy megtartja elvágyódó sztárocskáját.

Ami a labdarúgót illeti; az argentin ügynöke szerint van az a pénz, amiért ügyfele szemet huny az európai kupaszereplés idei elmaradása fölött.

2 komment

Címkék: juventus aguero mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr923017819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bluevoodoo 2011.06.27. 10:05:46

A wikin valaki már megelőlegezte őt a Juvenak:

hu.wikipedia.org/wiki/Sergio_Ag%C3%BCero

Unimuck 2011.06.27. 13:29:46

@bluevoodoo: Durva! :) Reméljük a magyar jövőbelátó nem téved! :)
süti beállítások módosítása