Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juventus Liverpoolból igazolna középpályást, de nem Aquilanit

2011.06.24. 12:20 Unimuck

Angol jelentések szerint a Juventus ismét Liverpool felé vette az irányt, hogy megerősítse középpályás sorát, ám most szó sincs az előző idényben Torinóban kölcsönszereplő Alberto Aquilaniról, Marotta kiszemeltje a portugál válogatott irányítója, Raul Meireles. A 28 éves középpályás 6 évig az FC Porto gárdáját szolgálta, majd tavaly nyáron 13 millió € ellenében a Liverpoolhoz igazolt, ahol hamar csapata egyik meghatározó játékosává nőtte ki magát. A Juventus állítólag Felipe Melo játékjogát ajánlaná fel a Vörösöknek Meirelesért cserébe, ám a Liverpool csakis pénzt fogadna el a játékosért. A portugál kivásárlási ára 17 millió € körül mozog.

1 komment

Címkék: juventus liverpool mercato felipe melo raul merireles

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr743011104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.24. 14:32:06

na, ot elviselnem, kurvajo format nyujtott iden a Poolban, persze nem Melo posztjara kellene, hanem Melo melle, kurva nagy parost alkothatnanak
(bar nem hiszem, hogy Melot eladnank, Conte ket vedekezo kozeppalyassal szokott jatszani, nem hasznal altalaban melysegi iranyitot, igy inkabb plusszban erkezne labdaszerzo vedekezo kp, mint minuszban)
süti beállítások módosítása