Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Thiago Silva megnyugtatott minden Rossonerót, Milánóban marad

2011.06.23. 15:43 Unimuck

A Milan brazil védője, Thiago Silva az elmúlt héten azt nyilatkozta, hogy tárgyalást folytat a Barcelona képviselőivel és bizony nem lenne ellenére a klubváltás. Pár nap alatt azonban nagyot fordult a 26 éves labdarúgóval a világ, ugyanis ma már váltig állítja, csak a Milan létezik számára és biztosan kitölti a nem rég meghosszabbított szerződését.

"Nem régen hosszabbítottuk meg a szerződésemet 2016 nyaráig, addig a Milan játékosa maradok, utána pedig meglátjuk hogyan tovább. Most már a Copa America-ra koncentrálok, de amikor visszatérek Olaszországba, mindent tisztázok majd Adriano Gallianival." - nyilatkozta a Gazzetta dello Sport-nak Thiago Silva, majd hozzátette, megpróbálja Gansót a Milanhoz csábítani. 

"A brazil válogatott edzésein majd meggyőzöm, hogy nincs jobb a Milannál." - zárta gondolatait a védő.

Thiago Silva a Fluminensétől 2009 nyarán igazolt a Rossonerihez 10 millió € ellenében, ahol azóta csapata legmegbízhatóbb védőjévé nőtte ki magát. 

Szólj hozzá!

Címkék: milan thiago silva

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr753009008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása