Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mihajlovic biztosan nem lesz az Inter edzője

2011.06.23. 14:28 Unimuck

A Violák szerb trénere, Sinisa Mihajlovic elismerte, hogy megkeresték az Intertől, de ő nem kíván távozni Firenzéből. 

"Igazak a hírek, pár napja az Inter kapcsolatba lépett velem, az után érdeklődve, hogy visszatérnék-e a milánói klubhoz. Ezt követően a történteket jeleztem Pantaleo Corvinónak (a Fiorentina sportigazgatója), valamint leszögeztem, Firenzében akarok maradni." - kezdte nyilatkozatát a szerb.

"Szeretném megismételni, a vágyam nem más, minthogy a Fiorentinánál maradjak. Sehonnan nem szeretek bizonyítás nélkül távozni. A Fiorentina egy nagyszerű klub és a családom is boldog Firenzében. Köszönöm a klubnak, amiért ilyen remekül bánt velem az előző évben. Soha nem volt kétséges a maradásom. Remélem még sokáig itt dolgozhatok. Kérem a szurkolókat, higgyenek bennem és a csapatban." - zárta gondolatait a tréner.

Mihajlovic csak egy volt az Inter számtalan jelöltjei közül. Miután Fabio Capellót nem engedi el az FA Angliából, jelen pillanatban a legesélyesebb személy a Nerazzurri kispadjára Gian Piero Gasperini

1 komment

Címkék: inter fiorentina mihajlovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr513008812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lupetto 2011.06.23. 14:33:26

Valahol olvastam, hogy Capellót nem az angolok nem engedték el, hanem megköszönte és ő mondott nemet, érvényben lévő szerződésének tiszteletben tartására hivatkozva. Mindenesetre miután Moratti kijelentette, hogy nem keresnek meg olyan trénert, akinek érvényes szerződése van, tárgyaltak Mihajlovic-csal, Villas-Boas-szal és Capellóval is.
Gasperini ezek után hatalmas kudarc lenne, pedig nem rossz edző
süti beállítások módosítása