Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Konko nem esett hanyatt a Lazio ajánlatától

2011.06.21. 08:27 lupetto

 Mint azt már korábban írtuk, Stephan Lichtsteiner Juventusba szerződése egész lavinát indíthat el a Serie A-n belül, melynek első állomása Abdoulay Konko Lazio-hoz való igazolása lenne. Némi homok került azonban a Lotito által megálmodott gépezetbe, a Genoa játékosa ugyanis nem hatódott meg különösebben a Lazio ajánlatán és bár nem lenne ellenére a transzfer, ilyen feltételek mellett inkább maradna jelenlegi klubjánál.

"Jelentős a különbség a játékos által várt és a fővárosi klub által kínált ajánlat között" - nyilatkozta a cittaceleste-nek Daniele Conte, a játékos managere.

"A Lazionak emelnie kell a tétet, különben nehezen jutunk megállapodásra."

"Ha nem emelnek, akkor Konko maradni fog Genovában. További 4 évig tartó szerződés köti a klubhoz, melyben továbbra is boldogan szerepel."

Sajtóhírek szerint a 27 éves francia hátvéd évi 1,3 millió eurós fizetést szeretne.

Szólj hozzá!

Címkék: lazio genoa mercato konko

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr473002142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása