Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma: Krkic után Clichy lehet a következő érkező

2011.06.20. 10:06 lupetto

 Walter Sabatini egy pillanatra sem pihen. A Roma sportigazgatója kinevezése óta folyamatosan úton, hogy valósággá váltsa az új tulajdonosok által megálmodott Grande Roma-t, s munkája gyümölcse már-már a szurkolók számára is érezhető, Luis Enrique kispadra ültetése és Bojan Krkic biztosra vehető megszerzése egy kitűnő koncepciót sejtet.

Nincs azonban megállás, hiszen a Giallorossi komoly vérfrissítésre szorul, s ennek érdekében újabb komoly halra vetette ki hálóját a fővárosi egyesület. A célpont az Arsenal 25 éves balhátvédje Gael Clichy, kinek megszerzése érdekében rövidesen Londonba érkezik Sabatini, hogy egy 8 millió eurós ajánlatot tegyen az Ágyúsok asztalára. Angol és olasz források szerint a francián nem múlna a transzfer, az egyetlen kérdés hogy a két klub egyezségre tud-e jutni a vételár fölött.

Szólj hozzá!

Címkék: roma clichy mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr632999582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása