Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Az olasz sajtó összeboronál, Moratti helyre tesz - Mihajlovic sem lesz az Inter edzője

2011.06.17. 13:05 lupetto

 A legnagyobb sztori pillanatnyilag Itália-szerte az Inter edzőkérdése, így nálunk is e téma marad fókuszban. Leonardo távozása szinte teljesen biztosra vehető, utódul azonban komoly kérdés ki követheti a brazil szakembert. A napokban felmerült jó olasz szokás szerint fél Európa neve, de a realitásoknál maradva ezidáig Bielsa személye tűnt leginkább konkrétnak. Az argentin azonban beintett a kék-feketéknek, mely mögött egy korábbi szóbeli ígérete áll, így aztán egy kör megtétele után sem került Moratti klubja közelebb a megoldáshoz.

Ma délelőtt aztán ellepte az olasz médiát Mihajlovic neve, sőt a leglelkesebben cikkező Corriere dello Sport szerint a szerb szerződtetésének gondolata nemcsakhogy felmerült, de időközben már megállapodásra is jutottak a felek.

Ezt cáfolta néhány órával ezelőtt a nerazzurri presidentéje, kiemelve, hogy pillanatnyilag csak olyan szakemberben gondolkodik, akit nem köt szerződés egyetlen klubhoz sem.

A találgatás tehát tovább folytatódhat, Ancelotti és Ranieri elég bizarr lenne, rajtuk kívül azonban ismét kalapba dobható vagy jó tucatnyi név.

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter mercato bielsa mihajlovic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr882992023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása