Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Juventus: továbbra is Aguero van terítéken

2011.06.15. 10:30 MatteoMessina

A jelen állás szerint úgy tűnik Sanchez Angliában köthet ki, a Barca Rossit akarja, az Inter pedig Tevezre repül rá. Ki marad a Juventusnak? Természetesen Aguero továbbra is a legtöbbet emlegetett név. A CdS információi szerint a játékos ügynöke jelenleg Torinóban tartózkodik, hogy tárgyaljon a klubbal. A „kun” ára továbbra is 45 millió euró körül mozog, de a bianconeri képes lenne ennyit áldozni a fiatal csatárra.

Eközben az Atletico Madrid elnöke a szurkolókat próbálja nyugtatni: „Sergio Aguero jelenleg Atletico Madrid játékos. Senki sem keresett meg még minket hivatalosan, de ha megtörténik, beszélni fogunk róla. A szurkolóink, bármi is történjen, nyugodtak maradhatnak. Az Atletico versenyképes marad.”- mondta Cerezo a quatro.con-nak

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus aguero mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr452985281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása