Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juve újabb offenzívát indít Tevezért, 35 millió euró az ajánlat

2011.06.13. 10:53 Unimuck

Miután a Juventus minden bizonnyal elveszíti Inlert, Sanchezt és Rossit is, egy újabb ajánlatot készül tenni a már korábban a torinóiakat visszautasító Carlos Tevezért. Az argentin játékosért harcba szálló Bianconeri egyetlen hátrányát az jelentheti, hogy a következő idényben egyik európai kupasorozatban sem indulhat, márpedig egy olyan kaliberű játékost, mint Tevez, igen nehéz lesz így megszereznie.

Ennek ellenére a Corriere dello Sport értesülései szerint, a Manchesterből elvágyódó támadóért Marotta egy 35 millió €-s ajánlatot készül tenni a City-nek, valamint évi 6 millió €-s fizetést, plusz bónuszokat kínálna az argentin csatárnak.

Az újság úgy véli, a támadókeringő végén Sanchez a Manchester City, Rossi a Barcelona, Tevez pedig a Juventus játékosa lesz.

2 komment

Címkék: juventus tevez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562979582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.13. 14:21:51

barkit, csak ezt a neandervolgyit nem, tenyleg, fantasztikus jatekos, eredmenyes, meg minden, de azert adjak mar picit a nivora, ne legyunk Inter, hogy nezne mar ki ez az alsonemumodellarcu a Juve mezeben, meg aztan budos lesz neki a munka (ugye Citynel is voltak ilyen gondok), es Conte padra kuldi, akkor hisztizni kezd, az meg nem hianyzik

Unimuck 2011.06.13. 14:49:08

Szerintem nem kell attól félni, hogy ő idejön (sajnos). A BL szereplés kiharcolásához elég lesz a Quagliarella, Matri, Del Piero, Toni négyes szerintem, majd köv. nyáron robbantsunk vki nagyot. Most Sanchez vagy Pastorét hozzuk be, ami szintén nem lesz könnyű.
süti beállítások módosítása