Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Sneijder: Isten útjai kifürkészhetetlenek

2011.06.12. 14:53 MatteoMessina

Az Inter szurkolói már kezdtek megnyugodni, miután a csapat egyik sikerkovácsa, Wesley Sneijder cáfolta azokat a híreket, hogy távozna a nyáron. Ezek után hidegzuhanyként érte a drukkereket a holland középpályás mai nyilatkozata, miszerint csak Istenen múlik, hogy merre tovább.

„Az Inter szurkolói mindig nagyon jól bántak velem. Egyszerűen csodálatosak és én csak szimplán szeretném nekik mindezt megköszönni. Ennek ellenére csak Isten tudhatja, merre visz az utam a jövőben. Egy dologban lehetek biztos, ha az Internél maradok, mindent meg fogok tenni azért, hogy újra mindent megnyerjünk. Teljes szívemből szeretem az Intert.”- mondta az irányító középpályás a Gazzetta dello Sportnak.

Sneijder mondatai akár szívmelengetően is hathatnak az interisták számára, de azzal a bizonyos egy mondatával bizony sokak fülében elültette a bogarat. Az Inter trequartistáját többek között a Manchester United és a Chelsea szeretné megszerezni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sneijder inter mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr412977660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása