Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Messi Nápolyban szeretne játszani

2011.06.09. 14:00 Unimuck

A Barcelona világklasszis labdarúgója, Lionel Messi reméli, a katalán klubot összehozza a sors a Bajnokok Ligájában induló Napolival és pályára léphet abban a San Paolo stadionban, ahol egykoron az argentin labdarúgás legnagyobb alakja, Diego Maradona játszott. Az aranylabdás játékos nyilatkozatában kitért az Azzurri támadószekciójára is, dicsérő szavakkal illetve Lavezzi és Cavani teljesítményét.

"Számunkra, argentinoknak a nápolyi San Paolo stadion mitikus. Mindig nagyszerű egy olyan klub ellen játszani, melynek gazdag a múltja. És ha ebben a csapatban Ezequiel Lavezzi is szóhoz jut, az csak még érdekesebbé teszi a dolgot. Keményen kell küzdeni a Bajnokok Ligájában, ez egy olyan sorozat, ahol nem hibázhatsz." - kezdte mondandóját a kétszeres aranylabdás támadó. 

Messi ahogy honfitársát, Lavezzit, úgy a Napoli gólzsákját, az uruguay-i Edison Cavanit is nagyra becsüli. 

"Nagyon jól ismerem a játékát. Csodálom őt, még csak 23 éves, de már most nagyszerű labdarúgó. Uruguay az egyik esélyese a hamarosan rajtoló Copa America küzdelmeinek, csodálatos lenne, ha velük találkoznánk a döntőben..." - zárta nyilatkozatát Lionel Messi.

2 komment

Címkék: messi napoli lavezzi cavani

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr172970323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LucianoDenrico 2011.06.10. 11:01:34

Isten őrizz, hogy a San Paoloba jöjjön a Bercelona!
20 év BEK/BL kihagyás után, nem lehetünk olyan szerencsétlenek, hogy a "földönkívüliekkel" egy csoportba sorsolnak.

lupetto 2011.06.10. 12:43:06

@LucianoDenrico: pedig Maradona megkönnyezné
süti beállítások módosítása