Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Luis Enrique érkezése hiúsíthatja meg Sanchez Barcelona-ba igazolását

2011.06.09. 11:40 lupetto

 Holtpontra jutott a Barcelona és az Udinese tárgyalása Sanchez ügyében, melynek egyik legfőbb indoka, hogy az üzletbe bevont Bojan Krkic nem akaródzik csatolt termékként Udinébe költözni, amikor Luis Enrique érkezésének hála, olyan klubok ácsingóznak kegyeiért, mint a komoly terveket dédelgető AS Roma. A Barcelona vagy módosít ajánlatán és még további súlyos milliókkal megfejeli a korábban kínált 30 millió eurót, vagy a chilei jó eséllyel más csapatnál köthet ki végül.

1 komment

Címkék: barcelona juventus roma udinese sanchez mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr212970040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.06.09. 12:12:43

ugyanakkor a transzfert meghiusithatja az is, hogy friss bejelentes alapjan a Barca iden csak 45 millio eurot kolthet atigazolasokra, ebbol akarjak megszerezni G.Rossit, Sanchezt, meg Fabregast :D (bar eladasokbol meg nohet az osszeg)
süti beállítások módosítása