Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Criscito: Napoli !

2011.06.09. 09:20 lupetto

 Eldőlt Domenico Criscito sorsa, a Genoa játékosa Nápolyban folytatja pályafutását, miután a Griffone elfogadta a déli klub ajánlatát. Az üzlet létrejöttét maga Enrico Preziosi, a genovai klub elnöke erősítette meg a Radio Kiss Kiss-nek adott interjújában, hozzátéve, hogy mindössze a játékos aláírása hiányzik már csak a szerződésről, ami biztosan nem várat sokat  magára.

"A Napoli komoly érdeklődést mutatott, előállva egy ajánlattal, mely egyezik a játékos értékével, s melyet úgy döntöttünk nem utasítunk vissza. Most Domenico-n és ügynökén a sor, hogy megegyezésre jusson velük. Tulajdonképpen már csak az ő aláírása hiányzik, hogy nyélbe üssük az üzletet. Criscito álma válik ezzel valóra, visszatérhet szeretett szülővárosába."

A transzfer részleteiről a következőket tárta nyilvánosság elé a Presidente;

"6 millió eurót fizetnek játékjogának 50%-áért, valamint opciót szereznek a másik 50% megvételére is, előre rögzített áron."

Szólj hozzá!

Címkék: napoli mercato genoan

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002969829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása