Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pirlo reméli, hogy Rossi csatlakozik a Juventushoz

2011.06.05. 17:39 MatteoMessina

Giuseppe Rossi, a Villareal csatára túlzás nélkül a legkeresettebb játékosa az olasz válogatottnak, így számos csapattal hozták hírbe, köztük a Juventusszal is. Nem meglepő módon a veterán Andrea Pirlo nagyon boldog lenne, ha honfitársa is új klubjában kötne ki.

 

„Csodálatos lenne látni Rossit a bianconeri mezében. Egy remek játékos és ezt bizonyította is az elmúlt pár szezonban. Remélem, hogy csatlakozhat egy top csapathoz és bárhová is igazoljon, biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz.”

„Ahhoz, hogy versenyben legyünk a Milánnal a bajnoki címért, vásárolnunk kell néhány nagy játékost, meg kell találnunk az utat, ami győzelemhez vezet. Mindent meg kell tennünk ahhoz, hogy a Juventusnak egy sikeres éve legyen a következő.”

 

forrás: fottball-italia.net

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus pirlo rossi mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr532959529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása