Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Inler nemet mondott a Napolinak, a svájci egyre közelebb a Juvéhoz

2011.06.02. 15:01 lupetto

 Fabrizio Larinit, az Udinese sportigazgatóját faggatta a Radio Mana Mana, próbálván minél több érdemi információt kicsalni a Zebrette három legkelendőbb játékosáról, Inlerről, Sanchezről és Asamoahról. A szakvezető elmondta, még korai lenne bármilyen konkrétumról beszámolni, de így is szolgált azért a hallgatók számára jópár érdekességgel.

"Inler vételáráról már megegyeztünk a Napolival, de a játékos anyagi okokra hivatkozva végül nemet mondott a délieknek. Szeretnénk mi is tisztábban látni ez ügyben."

"Nem igaz, hogy tegnap este egy közös vacsorán egyeztettünk a Juventus vezetőivel, de való igaz, hogy a torinóiak érdeklődnek bizonyos játékosaink iránt."

"Sancheznek semmi köze Inler transzferéhez, nem akarjuk keverni a dolgokat. A chilei iránt minden fontosabb klub érdeklődik, azt hiszem ez most így normális."

"Asamoah nagy tehetség, aki előtt nagyszerű jövő áll. Nem szeretnénk megválni tőle, a fiú nem fog távozni Udinéből."

Szólj hozzá!

Címkék: juventus inter udinese sanchez mercato inler asamoah

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr472951620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása