Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Roma - Deschamps: tovább folytatódnak az egyeztetések

2011.06.01. 12:15 lupetto

 A l'Equipe írása szerint jó úton haladnak a Roma és Didier Deschamps egyeztetései, s a napokban a bordó-sárgák sportigazgatója tárgyalóasztalhoz ül az egykori Juventus legendával.

"A napokban személyesen is találkozni fogunk. Többször beszéltünk már telefonon, de még néhány részlet tisztázásra szorul. Remek választás lenne a csapat kispadjára." - nyilatkozta Sabatini a francia lapnak, hozzátéve; mindkét fél részről adott a szándék a közös munka megkezdésére.

Ezzel szemben a Marseille elnöke Jean-Claude Dassier szerint, csak egy, a sajtó előtt játszott színjátékot láthatunk, s a csapat trénere biztosan a klub vezetőedzője marad következő szezonban is.

"Didier szereti az OM-t és a városért is rajong, mindamellett hogy egy igazi profi. Biztos vagyok abban, hogy velünk marad és hogy a napokban mindezt hivatalosan is megerősíthetjük majd."

A kérdés tehát továbbra is válaszokra vár és úgy tűnik a Roma kispadja kapcsán semmi sem biztos a következő tréner hivatalos kinevezéséig. Legyen ez a szerencsés választott Deschamps, Luis Enrique vagy akár Pioli..

Szólj hozzá!

Címkék: roma deschamps

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr562948330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása