Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Leonardo: Most csak a sikerrel szeretnék foglalkozni

2011.05.30. 12:00 MatteoMessina

Leonardo, aki első serlegét gyűjtötte be az Interrel, érthető módon elégedetten nyilatkozott az ünneplést követően: "Ez egy hatalmas megkönnyebbülés volt számomra és az egész Inter számára is egy ilyen szeszélyes szezon végén. Függetlenül a következő idénytől, hatalmas szezon volt az idei, minden akadállyal együtt, amin keresztülmentünk, büszkeséggel. Az Inter három trófeával zárta a szezont, ami állandóságot mutat. Ez a csapat kiérdemelte, hogy egy újabb trófeával zárják ezt az évet."

"Büszke vagyok a csapatra, a csapatra, mely mögött egy nehéz év áll, három edzővel és megannyi elvárással. Nem volt könnyű, főleg ha azt is hozzáveszem, hogy mennyi sérült volt. Nagyon megérdemelték a srácok, Ranochia, aki fantasztikus meccset játszott, úgy, hogy előtte napokig lázas volt, Sneijder, aki megmutatta, hogy mit tud, Julio Cesar, aki rendkívüli védéseket mutatott be, Eto’o, aki egy Pazar évet zárt le egy duplával, Milito, aki az Inter szezonjának utolsó gólját lőtte, egy nehéz év után. Röviden, az egész csapat óriási volt."

A sajtó munkatársai természetesen jövőjéről is faggatták a brazil edzőt.

"Nem fogok a szerződésemről beszélni, nem aggódom emiatt, de ez a győzelem nem változtatott meg semmit ebből a szempontból. Nem akarok erről beszélni és nem is ez jár a fejemben."

Leonardo végül elmondta, hogy miközben a játékosai a levegőbe dobálták, kezében a kupával, egy hajszálon múlott, hogy elejtse.

 

forrás: inter.it

 

Szólj hozzá!

Címkék: leonardo inter coppa italia

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr1002942623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása