Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Coppa Italia döntő: Inter - Palermo

2011.05.29. 17:30 Unimuck

Ma este Rómában feszül egymásnak az Inter és a Palermo csapata, hogy elhódítsa a Coppa Italia, azaz az Olasz Kupa serlegét. A milánói együttes története tizenharmadik, míg a szicíliai gárda harmadik olasz kupadöntőjére készül. Ezidáig a Nerazzurri hat győzelemmel dicsekedhet, legutóbb épp tavaly nyerte meg a trófeát, míg a Rosaneri eddigi mindkét döntőjét elveszítette. Az Inter címvédésre, míg a Palermo első kupagyőzelmére készül.

Az Internél Wesley Sneijder játéka az utolsó pillanatig kérdéses, ha a holland nem tudja vállalni a mai találkozót, akkor minden bizonnyal Kharja fogja őt helyettesíteni. Egy viszont biztos, Cambiasso és Maicon sérülés miatt kihagyja a kupadöntőt.

A Palermónál Bacinovic és Bovo eltiltás miatt nem léphet pályára, továbbá Balzaretti játéka kérdéses, de a védő várhatóan ott lesz a szicíliaiak kezdőjében. 

A Rosanerinek utóbbi hat, Inter elleni összecsapásából egyet sem sikerült megnyernie. Ezen találkozókon négy Nerazzurri győzelem és két döntetlen született. A két csapat legutóbbi mérkőzésére Milánóban került sor, ahol kétgólos előny sem volt elegendő a szicíliai gárdának a pontszerzéshez, végül 3-2-re Leonardo együttese győzött. 

 

INTER - PALERMO

21:00, Stadio Olimpico - Róma

Várható kezdők:

Inter: Cesar; Chivu, Ranocchia, Lucio, Nagatomo; Motta, Stankovic, Zanetti; Sneijder; Eto'o, Pazzini

Palermo: Sirigu; Balzaretti, Munoz, Goian, Cassani; Nocerino, Acquah, Migliaccio; Ilicic, Pastore; Pinilla

3 komment

Címkék: inter coppa italia inter palermo olasz kupadöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr942941025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.29. 17:56:42

nagyon fogok drukkolni a Palermonak, szerintem a gyozelem kulcsa az Inter vedelmenek jobb oldalaban van, ki lehetne hasznalni Chivu lassusagat es Ranocchia hibait, mivel hajlamos rajuk, mondjuk Pastore zavarna baloldalon, Ilicic siman meg tudna verni a jobboldalt, kozepen meg Miccoli megoldana a helyzeteit, persze nagyon rosszul fogja erinteni a Palermot szerintem Bacinovic hianya, ha viszont Sneijder hianyozna, az is sokmindent megvaltoztatna :)

MatteoMessina 2011.05.29. 18:34:43

Szerintem maximum annyira lesz kérdéses az Inter ma esti győzelme, mint tegnap a Barca diadala :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.29. 19:40:19

@MatteoMessina: jo, de erted, azert meg lehet remenykedni benne, hogy a jo vegul legyozi a gonoszt :DDD
süti beállítások módosítása