Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Di Natale példaképe Totti és Del Piero

2011.05.26. 17:00 Unimuck

Az Udinese csapatkapitánya, Antonio Di Natale elárulta, nem sajnálja, hogy visszautasította a Juventus ajánlatát, mivel követve Totti és Del Piero példáját, csapata igazi ikonjává válna. A 33 éves nápolyi születésű támadó zsinórban másodszor hódította el a Serie A gólkirályi címét, mellyel az Udinesét a Bajnokok Ligája selejtezőjébe vezette.

"Vezéregyéniséggé váltam Udinében. Elmondanám az embereknek, hogy követni szeretném Francesco Totti és Alessandro Del Piero példáját. Ha a pénz érdekelt volna, akkor egy évvel ezelőtt elfogadom a Juventus ajánlatát." - mondta a támadó a Max magazinnak.

Di Natale profi karrierjét az Empoli csapatában kezdte meg 1996-ban. Nyolc év elteltével, 2004-ben az Udineséhez igazolt, ahol azóta az északi klub történetének egyik legjobb csatárává nőtte ki magát. A válogatott támadó az elmúlt két szezonban 69 bajnoki találkozón 57-szer talált be az ellenfelek kapujába.

Szólj hozzá!

Címkék: juventus roma di udinese natale

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr512934489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása