Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Napoli elhappolhatja Santanát a Roma elől

2011.05.25. 18:30 Unimuck

Mario Alberto Santana szerződése nyáron lejár Firenzében, és mivel a felek nem tudtak megegyezni a közös folytatásról, ingyen igazolhatóvá válik a jobboldali középpályás. Korábbi hírek szerint a Roma már nagyon közel állt az argentin játékos szerződtetéséhez, ám idő közben a Napoli is beszállt Santana kegyeiért folytatott harcba és most úgy fest a helyzet, hogy a déli csapat van nyerő pozícióban.

Az Azzurri a következő idényben a Bajnokok Ligájában fog szerepelni, ezért fontos bővíteni és megerősíteni jelenlegi keretét, melyhez Santana tökéletesen megfelelne. 

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis a minap azt állította, hogy négy meghatározó játékossal szeretné megerősíteni csapatát, ebből az egyik a 29 éves szélső lehet, akinek a hírek szerint egy 3 éves szerződést ajánl a Napoli évi 1 millió €-s fizetéssel. 

(football-italia.net)

1 komment

Címkék: roma fiorentina santana napoli mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr322931796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása