Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Brescia támadója Firenzébe vágyik

2011.05.25. 16:43 Unimuck

A Serie A-ból kieső Brescia támadója, Alessandro Diamanti továbbra is az olasz elsőosztályban szeretne szerepelni, így minden bizonnyal nyáron elhagyja Bresciát. A jó szezont produkáló játékos legszívesebben a Fiorentinához igazolna, hogy együtt játszhasson régi cimborájával, Valon Behramival.

"Sokszor hibáztunk a szezon során, máskülönben nem csúsztunk volna le a Serie B-be. Jó csapatunk van, így pláne szégyen, hogy így zártuk a szezont." - kezdte nyilatkozatát Dimanati a firenzeviola.it-nek.

"Pratóban kezdtem profi karrierem, így fantasztikus lenne Toszkánába visszatérni és Firenzében játszani. Eddig még nem érkezett irántam semmilyen konkrét ajánlat, de remélem, hogy ez hamarosan megváltozik."

"A Fiorentina egy remek lehetőség lenne számomra és ott játszik Behrami barátom is. Én tanácsoltam neki annak idején, hogy a West Hamből Firenzébe költözzön. Bevallom azt is, hogy szívesen játszanák vele együtt." - zárta nyílt felkérésként mondanivalóját nem rég a Squadra Azzurrában is debütáló játékos. 

Szólj hozzá!

Címkék: fiorentina mercato brescia diamanti

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr82931710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása