Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Lazio tárgyalásokat folytat az "új Kolarovval"

2011.05.22. 12:45 Unimuck

A Young Boys tehetsége, Senad Lulic a Serie A-ba, méghozzá a Lazio csapatába tart. A 2003 óta Svájcban légióskodó játékos megfordult már a Chur, Bellinzona, és a Grasshoppers együttesében is, mielőtt a berni klubhoz igazolt volna. Az erőteljes 25 éves bosnyák válogatott játékos egyaránt bevethető a középpályán és a védelemben is.

"Tudom, hogy tárgyalások folynak a csapatom és a Lazio között, számomra ezek nagyon fontos napok. Remélem az egyeztetések olyan hamar lezajlanak, mint amilyen izgatottan várom a híreket. Ez olyan, mint egy álom. A Lazio mezét szeretném viselni. Követem a Serie A-t és remélem a Lazio végül kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába." - nyilatkozta Lulic a Corriere dello Sport-nak.

A Biancocelesti BL indulásához le kell győznie a Leccét idegenben, valamint az Udinesének hazai pályán vereséget kell szenvednie a már bajnok Milan ellen. 

Szólj hozzá!

Címkék: lazio mercato lulic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr482922581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása