Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Vucinic - Soha nem mondtam, hogy elhagynám Rómát

2011.05.20. 12:30 Unimuck

A tulajdonosváltáson áteső Rómánál DiBenedetto érkezésével állítólag több játékosnak is megkérdőjelezhetővé vált a helye a jövő csapatában, köztük a 27 éves Mirco Vucinicnek is, ám a montenegrói támadó tagadta azon híreszteléseket, miszerint elvágyódna jelenlegi klubjától.

"Soha nem mondtam, hogy el akarnám hagyni Rómát. Még nem beszéltem a jövőmről az ügynökömmel, pláne nem az állítólagos döntésemről." - nyilatkozta Vucinic az ANSA-nak.

Azonban a támadó bevallotta, várja az új tulaj terveit a következő szezonra.

"Hallani akarom az új tulajdonos terveit, ezen alapul az én döntésem is. Az utóbbi időben sok pletyka terjeng a jövőmmel kapcsolatosan, de ezek közül egyik sem igaz." - zárta gondolatait a játékos.

Vucinicnek 2013 nyaráig van szerződése a Rómával. A montenegrói támadó idén 27 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, ezen találkozókon 9 gólt és 2 gólpasszt jegyez. 

Szólj hozzá!

Címkék: roma vucinic

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr932918836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása