Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ügynöke szerint Trezeguet jól illeszkedne a Napoli játékába

2011.05.20. 09:33 Unimuck

David Trezeguet hosszú évekig Olaszországban a Juventust erősítette, ám az előző idényben elváltak útjaik és a gólvágó az Ibériai-félszigetre, az újonc Herculeshez igazolt. Azonban Trezeguet 12 gólja is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy az élvonalban maradjon a spanyol kiscsapat, így a következő szezont minden bizonnyal más klubnál kezdi meg a francia csatár. Ügynöke szerint Trezegól legideálisabb választása a Napoli lenne, és a Bajnokok Ligájában induló együttes számára is nagy segítséget jelentene a rutinos támadó.

"Hogy a Napoli is érdeklődik Trezeguet iránt, az nem meglepő. Rengeteg szó esett róla az utóbbi időben. Azt hiszem az óriási tapasztalatával ő lehet a legmegfelelőbb ember a dél-olasz csapat számára." - kezdte a goal.com-nak tett nyilatkozatát Antonio Caliendo, a 33 éves csatár ügynöke.

"Trezeguet a nápolyiak nagy hasznára lehetne a Bajnokok Ligájában, de mielőtt bármi is történne, a Napolinak tisztáznia kell az edzőkérdést és tárgyalnia Mazzarrival. Amint a feltételek megfelelőek, tovább folytatódhatnak az egyeztetések." - zárta gondolatait Caliendo.

2 komment

Címkék: napoli trezeguet mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr832918642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2011.05.21. 01:57:46

Az lehet, hogy Trez segítség lenne a Napolinak, de ilyet mondani, hogy remekül illeszkedne... A Napoli egyik legnagyobb erénye, hogy az egész csapat hihetetlenül gyors, pláne olasz szinten, Trez pedig minden mára, csak nem gyors.
Kérdés, a padra leülne-e.

Unimuck 2011.05.21. 15:55:01

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Szerintem Cavani cseréjének nagyon jó lenne. Valóban talán az egyetlen kérdés, hogy padozna-e. Lehet irány az MLS.
süti beállítások módosítása