Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Mexes a France Footballnak már Milan mezben pózolt, 4 évre írt alá a francia

2011.05.17. 12:16 lupetto

 A Milan egyik legnagyobb nyári fogása lesz Philippe Mexes, aki 7 év után hagyja el szezon végén a római együttest. A francia védőt jövőjéről a France Football faggatta, a játékos pedig már leendő mezében válaszolt a kérdésekre.

"Nem rossz érzés a Scudettót látni a mezen, lássuk hogyan áll." - kezdte szavait a francia.

"Nagy megtiszteltetés a Milanban folytatni. Boldog vagyok, hogy a világ egyik legsikeresebb klubjának tagja lehetek." - hízelgett leendő rajongóinak, majd hogy eloszlasson minden kétséget hozzáfűzte;

"Ezt már hivatalosan is kijelenthetem, a következő négy évben a Milan játékosa leszek."

Érkezte komoly segítséget jelenthet a jövőre három színtéren is komoly ambíciókkal induló klub számára. Allegrinek így módjában áll majd 4 jól teljesítő belső védő közül válogatni, ezzel áthidalva az esetleges sérülések, eltiltások és túlzott leterheltség okozta vészhelyzeteket.

kép: CdS

Szólj hozzá!

Címkék: roma milan mexes mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr102910800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása