Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Edzőkérdés a Juventusnál: Conte lehet a befutó

2011.05.17. 14:30 MatteoMessina

Olasz sajtóhírek szerint Antonio Conte, a Juventus korábbi labdarúgója, egyre közelebb kerül a bianconeri kispadjához.  Conte már tárgyalt is a zebrák vezetőivel, akik a hírek szerint 2013 nyaráig szerződtetnék a régi csapatkapitányt, évi 1,5 millió eurós fizetéssel.

 

A tragikus szezon után Del Neri távozása már borítékolható volt, viszont arról a kérdésről, hogy ki követi őt, csak találgatni lehetett. Az utóbbi időben felmerült Roberto Mancini, Luciano Spalletti, Walter Mazzarri, valamint Villas Boas neve is. A Mourinho utódként emlegetett Porto edzőről azonban még nem mondott le végleg a Juventus. Egy utolsó ostromra készülnek Villas Boasnál, mielőtt leszerződtetnék Antonio Contet.

Pavel Nedved, a Juventus aranylabdás középpályása, aki jelenleg igazgatói pozíciót tölt be a klubnál, a következőképpen kommentálta a fejleményeket: „Antonio egy igazi edző, már a pályán is főnök volt, mikor még játszott. Biztos vagyok benne, hogy egy nagy karriert fog befutni edzőként is.”

Antonio Conte 12 éven keresztül szolgálta a Juventust, visszavonulása után edzőként próbált szerencsét. Jelenleg a Siena mestereként tevékenykedik, nem is akárhogyan, hiszen feljuttatta csapatát az A osztályba.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus conte mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr312911019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása