Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Lazio nem bízta a véletlenre, négyet vágott a genovaiaknak

2011.05.14. 20:12 Unimuck

Magabiztos győzelmet aratott a Lazio hazai pályán a Genoa ellen és ezzel ismét a 4., BL-selejtezőt érő helyezésre ugrott a tabellán. A találkozó első félideje közönségcsalogatóan indult, bő tíz perc leforgása alatt a publikum két gólt is láthatott, Biava vezető találatára Palacio válaszolt. A csapatok 1-1-es döntetlennel vonultak pihenőre, majd a Sasok a második félidő elején újabb gólokkal örvendeztették meg az Olimpico publikumának túlnyomó részét. Rocchi és Hernanes is bevette Eduardo kapuját, ráadásul a brazil támadó kétszer is, tulajdonképpen el is döntve ezzel a 3 pont sorsát. A találkozó végéhez közeledve még Criscito kozmetikázott az eredményen, beállítva a 4-2-es hazai sikert.

LAZIO 4-2 GENOA

 

G.: Biava (7'), Rocchi (52'), Hernanes (55', 66') ill. Palacio (12'), Floro Flores (89')

Lazio: Muslera; Lichtsteiner (Scaloni), Biava, Stendardo, Garrido; Ledesma, Matuzalem,  (Gonzalez), Mauri; Hernanes; Zarate, Rocchi (Floccari)

Genoa: Eduardo; Rafinha, Dainelli (Moretti), Criscito; Antonelli, Rossi, Kucka (Destro), Milanetto (Veloso); Floro Flores, Palacio, Boselli 

Szólj hozzá!

Címkék: lazio lazio genoa 4 2

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr582903895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása