Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Merre tovább Luca Toni?

2011.05.13. 13:45 MatteoMessina

A világbajnok csatár, Luca Toni januárban csatlakozott a Juventus keretéhez. Toni, aki a Genoa csapatát hagyta ott a zebrák kedvéért, nem mondhatni, hogy maradandót alkotott a bianconerinél, így kérdéses, hogy megtartják-e a szezon végén. Saját bevallása szerint nem fog küzdeni azért, hogy itt maradhasson, ha a klub átadólistára teszi. A 195 centiméteres Luca, aki korábban megfordult többek között a Fiorentinaban, a Bayern Münchenben és a Romaban is, május 26-án tölti be 34. életévét. Nem valószínű, hogy még nagy álmokat dédelgethet, ami a focit illeti.

 

"Szerettem volna többet nyújtani, de sajnos hatással volt rám a korai sérülés és amikor visszatértem, akkor sem tudtam még százszázalékos állapotba kerülni."

Ami a jövőt illeti: "Igazán szeretnék játszani majd az új stadionban, de hogy így lesz-e, arról a klub fog dönteni. Ha nem akarnak megtartani, szó nélkül távozom, biztosan nem fogok problémát csinálni ebből."

Toninak 2012 júniusáig szól a szerződése, így ha pénzt akar belőle látni a Juventus, még idén nyáron túl kell adniuk a hórihorgas támadón.

 

Forrás: football-italia.net

3 komment

Címkék: juventus luca toni mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr542900312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.05.13. 14:23:31

a seruleseket, meg egyebeket nezve szerintem siman maradhatna, nem jatszik rosszul, es hat o lehetne a harmadik csatar, gondolom nem keres sokat, evente meg 7-8 golt siman megrug (bar lehet csak azert mondom, mert Amauri utan egy Toni is klasszis szint mar :DD)

MatteoMessina 2011.05.13. 14:48:08

Toninál szerintem max. az a kérdés már, hogy lehúz még pár évet egy középcsapatnál, ahol Isten lehet vagy egy nagyobbnál, mint pl. a Juve marad 3. számú csatárnak és megelégszik ezzel az epizódszereppel.

madbalee 2011.05.13. 17:42:50

@mrscottpilgrim: Mennyi az a nem keres sokat? valahol tavasszal olvastam, hogy nem kevés a fizuja.
süti beállítások módosítása