Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Caracciolo iránt Shevchenko csapata érdeklődik

2011.05.12. 12:20 Unimuck

A már biztos kieső Brescia házi gólkirálya, Andrea Caracciolo az egykoron a Serie A-t erősítő Andriy Shevchenko ékpárja lehet, miután az ukrán ezüstérmes Dinamo Kijev élénken érdeklődik a játékos iránt. A támadó kész eligazolni a Rigamontiból, sőt, a klub vezetése is úgy döntött, el kell engedjék Caracciolót magas fizetése miatt.

Az ügyleten a Brescia 7 millió €-t nyerne, ugyanis ekkora ajánlatot kész tenni a Dinamo a támadóért, míg a csatár évi 2 millió €-s fizetéssel gazdagodna, tudni véli a Sky Sport Italia.

Caracciolo 12 gólnál jár a szezonban, mellyel az olasz góllövőlista 10. helyezését foglalja el, holtversenyben olyan támadókkal, mint Alberto Gilardino, Robinho vagy éppen Alexis Sanchez.

Szólj hozzá!

Címkék: dinamo kijev mercato brescia caracciolo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr232897466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása