Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Delneri korszaka lassan lezárul, Van Gaal-é lehet a jövő a Juventusnál

2011.05.10. 12:36 lupetto

 Csapata 2-2-es tegnap esti döntetlenje után tovaszállt Luigi Delneri optimizmusa, s a sorsa felől érdeklődő újságíróknak már csak annyit nyilatkozott szemben néhány nappal korábbi szavaival, hogy kérdezzék a klubot, ha szeretnének tisztábban látni a jövőjét illetően.

A Sampdoriától érkezett mester kétségkívül nem váltotta meg Torinóban a világot, a klubhoz érkező játékoslavina ellenére is csak középszerű csapatot épített, mely bántóan súlytalannak találtatott úgy az Európa Ligában, mint a bajnokságban, vagy akár a Coppa Italia küzdelmeiben. A csapat játéka még annyira sem meggyőző mint eredményei, így nem is csoda, ha a klubvezetés (ha már önmaga leváltására nem mutat sok hajlandóságot) nagy valószínüséggel mással képzeli el következő idénytől a folytatást.

Több tréner neve is felmerült az utóbbi hónapokban mint a kispad fő aspiránsa, de a legtöbbször talán a Napoli edzőjéről, Mazzarriról hallhattunk, pláne azután hogy kiderült sem Spalletti, sem Mancini nem vállalná a Zebrák kispadját.

Tisztázandó e pletykát azonban Giuseppe Marotta tegnapi sajtótájékoztatóján közölte, sosem álltak kapcsolatban a szakemberrel, s tisztelik annyira De Laurentiist, valamint a Napolit, hogy a klubot megkerülve ne is környékezzék meg az Azzurri jelenlegi trénerét. S mivel mindez abszolút összhangban áll az edző korábbi nyilatkozataival, így úgy tűnik pontot is tehetünk e történet végére, Walter Mazzarri biztosan nem lesz következő szezontól a Juventus trénere.

S, hogy akkor ez esetben vajon kit láthatunk majd nyártól a csapat kispadján?

Nem mást, mint Louis Van Gaalt. Legalábbis a Corriere dello Sport mai címlapja szerint. A Juventus vezetősége a legfrissebb hírek alapján felvette a kapcsolatot a hollanddal, s Marottáék igyekeznek meggyőzni a Bayern távozó trénerét, vállalja el a Bianconeri kispadját. Az első egyeztetések már a napokban megtörténtek, a folytatás elsősorban a holland szándékán áll.

 

Szólj hozzá!

Címkék: juventus van gaal del neri

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr932892666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása