Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Ancelotti még nem szeretne visszatérni Rómába

2011.05.09. 11:01 MatteoMessina

Carlo Ancelotti, a Chelsea 51 éves olasz mestere a Premier Liga vasárnapi rangadója után nyilatkozott jövőjéről. Mint ismeretes, a kékek 2-1 arányban vereséget szenvedtek a rivális Manchester Unidet csapatától, ezzel gyakorlatilag le is mondhatnak a bajnoki címről.

A Chelsea vezetőedzőjét természetesen jövőjéről faggatták az újságírok, miután többször is szóba került a neve az AS Romaval kapcsolatban: "Olaszország a hazám, amelyet nagyon szeretek, de az elmúlt két évben egy fantasztikus atmoszférára találtam itt, és az erőszak sem jellemző a stadionokban. Egy év még hátra van a szerződésemből és maradni szeretnék, de minderről a klub fog dönteni. Mindenesetre a szezon végeztével le fogunk ülni tárgyalni."

Carlo Ancelotti 1976-tól 1987-ig volt a Roma játékosa és az elmúlt napokban egyre inkább erősödtek a hírek, miszerint visszatér az olasz fővárosba. Annak ellenére, hogy egyelőre maradni szeretne Angliában, nem kizárt az érkezése, hiszen a Chelsea tulajdonosa, Roman Abrahimovic nehezen viseli a kudarcokat.

Szólj hozzá!

Címkék: roma ancelotti mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr312889383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása