Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pazzini Montolivóért üzent, megkezdődhet a játékosért az Inter ostroma

2011.05.03. 11:45 lupetto

 Giampaolo Pazzini a Campionato következő fordulójában saját múltjával néz szembe, a csatár éveket töltött Firenzében, ahol nem hittek eléggé képességeiben. La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában kifejtette, sokkal többre lett volna képes a violák a mezében, ha megkapja a kellő bizalmat.

Nyilatkozata azonban nem elsősorban vallomásai miatt vált igazán érdekessé, sokkal inkább Montolivo irányába intézett udvarlásától, mely könnyen előrevetítheti klubja nyári szándékait is, s mely tökéletesen egybecseng a napokban a Calcioitalia-nak adott riportjával, melyben nyíltan üzent a Fiorentina játékosáért;

"Boldog voltam, amikor Ricardo és én együtt lehettünk a pályán. Nem csak azért, mert jó barátok vagyunk és együtt nőttünk fel, hanem elsősorban az okból, mert remek passzokkal látott el." (calcioitalia)

"Rengeteg gólpasszt ad, Olaszország legjobb középpályásainak egyike." (gazzetta)

"Ricardo egy kitűnő játékos. Nagyszerű lenne, ha az Internél újra együtt játszhatnánk." (calcioitalia)

Hogy pontosan mi állhat a háttérben, természetesen azt csak a játékos és klubja tudhatja, mindenesetre nem tűnik reménytelennek a firenzei játékos nyári megszerzése, miután szerződése 2012-ben lejár és a Violák aligha kockáztatnák meg jövő évi ingyen távozását.

Szólj hozzá!

Címkék: inter fiorentina mercato montolivo pazzini

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr702874054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása