Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

A Juve döntött; Mancinit szeretné jövőre kispadjára

2011.04.26. 08:41 lupetto

 A Tuttosport értesülései szerint a Juventus vezetősége meghozta döntését, s Roberto Mancinit szeretné jövőre a Bianconeri kispadjára. Úgy tűnik ezúttal jóval többről beszélünk, mint egyszerű találgatásról vagy az újságok által indított pletykáról, 10 nappal ezelőtt ugyanis Paratici, Nedved és Jesi részvételével sor került az első tárgyalásra a két fél között.

Mancini helyzete régóta téma az angol sajtóban, a City arab tulajdonosai ugyanis szeretnének kupákat látni a csapat megerősítésébe ölt font százmilliókért cserébe, Roberto pedig egyelőre adós maradt a trófeák begyűjtésével. Szezon végén tehát jó eséllyel távozhat saját szándékából, vagy akár kis rásegítéssel is az olasz, két esetben ütközhet a váltás mindössze komolyabb akadályokba.

Az egyik, hogy a City megnyeri az FA kupát, mely időlegesen megnyugtathatná a befektetői kört, a szurkolók elégedettségét is meghozná, s ez jó eséllyel maradásra bírhatná az exinteristát is.

A másik, hogy hiába a tálcán kínált lehetőség, Mancini számára nem opció egy BL-indulásról lemeradt együttes, mint ahogy azt a kapcsolatfelvétel pillanatában is megüzente, így elképzelhető hogy hiába a torinói szándék, Mancini így sem, úgy sem ül majd le a Bianconeri kispadjára.

2 komment

Címkék: juventus manchester city mancini mercato

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr812855734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2011.04.26. 16:27:43

jaj, csak Mancinit ne, az Internel egy ennel sokkal gyengebb, mondhatni egycsapatos bajnoksagban is mazlis szogletekkel nyert meccseket, meg bajnoki cimeket, pont nem ra van szuksegunk, Conte, Spaletti, Gasperini, Mazzari, Guidolin, barki jobb lenne, mint o

lupetto 2011.04.27. 11:50:07

@mrscottpilgrim: így teljes a büntetés calciopoli ügyben
süti beállítások módosítása