Látogass el új honlapunkra!

Legfrissebbek

Friss topikok

Pirlo - Sajnálom Brescia, de a Milan-nak nyernie kell

2011.04.23. 09:58 Unimuck

Andrea Pirlo, az AC Milan játékmestere szülővárosában, egykori csapata ellen lép pályára a Rossonerivel. Pirlo a Brescia ifiakadémiáján nevelkedett és itt is kapta első profi szerződését. A milánóiak 21-ese a bresciaoggi.it-nek nyilatkozott.

"Sajnálom a Bresciát, de a Milan-nak meg kell nyernie a Scudettót. Ugyanakkor meggyőződésem, hogy ellenfelünk agresszív és harcrakész lesz, mint mindig."

A Brescia elnöke, Gino Corioni ezen a héten bejelentette, két évtizedes irányítás után eladná a klubot. 

"Talán az elnök azért mondta mindezt, hogy feltüzelje a csapatot. Bizonyára azt szeretné, hogy egy befektető felbukkanjon és segítsen versenyképesebbé tenni a klubot. Engem meglepne, ha valóban megválna a klubtól. Remélem meggondolja magát."

Pirlo a Palermo elleni Olasz Kupa mérkőzésen 4 hónapos kényszerpihenő után újra kezdő volt.

"Jobb állapotban vagyok, de 4 hónap kihagyás után nehéz visszanyerni az erőnlétem."

Massimo Ambrosini is visszatért sérüléséből, így ő is ott van a Brescia ellen készülő milánói keretben. Allegri viszont továbbra sem számolhat Nesta, Pato, Inzaghi, Jankulovski, valamint az eltiltott Ibrahimovic játékával.  

Szólj hozzá!

Címkék: milan pirlo

A bejegyzés trackback címe:

https://azzurri.blog.hu/api/trackback/id/tr872849184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása